NYHEDER

Det er med stor begejstring, at vi nu kan præsentere to dynamiske designperspektiver, der omdefinerer hele essensen af Skovby.

Vores designduo bringer en harmonisk blanding af form og funktion, skaber møbler, der ikke kun fænger øjet, men også beriger din daglige livsoplevelse.

Uanset om du er til rene linjer i moderne design eller yndefulde kurver i en blødere æstetik, har vores seneste udvalg noget for enhver. 
 

SE ALLE NYHEDER

#842 DEN STABELBARE SPISEBORDSSTOL

Denne stabelbare #842 stol er en nytænkning af den klassiske spisebordsstol, hvor armlænet er fastgjort til ryglænet.

Stolen fremstår med en æstetisk lethed og kan stables, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af arrangementer. 
 

LÆS MERE OM #842

#546 DUAL FURN

#546 skab - et strømlinet design  

Ved første øjekast ses en strømlinet og symmetrisk facade med en central opdelt rullende front. Det to-delte dørdesign tilføjer et element af mystik til skabets ydre, som giver det et tidløst og sofistikeret udseende.

Den virkelige magi opstår, når du bruger skabet. Et let tryk skaber en 180 graders rotation, der bringer interiøret til live og afslører tre elegante hylder. Skabet er perfekt skabt til designentusiaster eller til dem, der søger pladsoptimering.

Skabet er en samtalestarter, der kombinerer luksus med praktisk anvendelighed.

 

 

#108 SPISEBORD

SKOVBY's nye #108 spisebord: Tidløst design møder førsteklasses håndværk.

En rektangulær bordplade med en let runding på langsiderne skaber en harmonisk balance mellem klassisk æstetik og organisk udseende, hvilket gør det til det ideelle tilbehør til ethvert hjem. 

Bordet fås i to forskellige størrelser, #107 og #108.

LÆS MERE OM #108

#140 SPISEBORD

Hele konceptet bag dette borddesign drejer sig om den karakteristiske gavldetalje, der pryder enderne af bordpladerne - et element, der udfordrer træets naturlige åreretning og samtidig bevarer ægtheden til både konstruktionen og selve materialet.

Ved at gøre det muligt at vælge mellem en fast top eller udtræk, har dette design utallige muligheder.

Det er skabt med en særlig opmærksomhed på at sikre nem adgang til opbevaring og tilføjelse af udtræksskiver.Med dette bord garanteres en problemfri tilpasning i bordets daglige brug.

Designet kommer i fire forskellige udgaver, #140, #141, #142 og #143.

LÆS MERE OM #140

#844 SPISEBORDSSTOL

Designet bag #844 stolen er centreret omkring en ambition om at skære ind til kernen af den almindelige opfattelse af, hvad en spisebordsstol repræsenterer, hvorved der er dedikeret betydelig opmærksomhed til hver detalje og samling af denne stol.
 

LÆS MERE OM #844

#308 SKÆNK

Ligesom den populære #304, #306 og #307- serie byder #308 skabet på samme tidsløse design og æstetik, men med en spændende ny form.

Med samme imponerende rummelighed som vores #306 skænk, men med en pladsbesparende tilgang, bygger #308 i højden i stedet for længden.

De raffinerede, fræsede greb tilføjer en subtil, men karakteristisk detalje til fronten af skabet.

De stringente linjer og lette base bidrager til en elegant og stilfuld udstråling, der vil forbedre din indretning.
 

LÆS MERE OM #308

#815, #816, #817 SPISEBORDSSTOLE

Det forhøjede ryglæn skiller sig ud som en bemærkelsesværdig egenskab, der ikke kun bidrager til den visuelle appel af stolene, men også sikrer forbedret støtte til brugeren.

Dette stoledesign er tilgængelig med to forskellige baser: en elegant drejefod i enten sort eller en poleret finish, samt klassiske træben.