Investering i fremtiden

Hos Skovby ønsker vi at tage ansvar for fremtiden. Skovby-møbler er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker.

Udover et fokus på bæredygtighed i produktionen, vægter vi også mennesket højt. Der er mange hænder med til at skabe vores møbler, og vi vil gerne være med til at sikre, at disse fortsat kan producere produkter, der matcher vores høje krav til kvalitet. Det gør vi blandt andet ved at skabe et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere værnes om, trives og har lyst til at blive i mange år. Skovby er derfor glade for og stolte af at fejre mange 25-års og 40-års jubilæer blandt vores medarbejdere.

Uddannelse er et andet vigtigt punkt. Hos Skovby har vi gennem tiden uddannet mere end 250 mænd og kvinder indenfor møbelbranchen. Vi har altid minimum 10 lærlinge under uddannelse. Dette omfatter vores administration, men også i høj grad faglige lærlinge som møbelsnedker, maskinsnedker og møbelpolstrer. Vi er stolte af at bevare traditionerne omkring dansk design og godt håndværk.

 

 

Rundvisninger for skoler og uddannelser

Vi tager gerne imod besøg fra skoleklasser og uddannelser. En rundvisning varer ca. 1 ½ time og egner sig bedst fra 7. klassetrin og opefter.

 

Lær om produktion af møbler i Danmark – med fokus på miljø, natur og bæredygtighed

Til en rundvisning hos Skovby kan I forvente at høre om:

  • Hvad vil det sige at være en dansk produktionsvirksomhed
  • Hvordan Skovby håndterer træ som en ressource
  • Rester og affaldsprodukter der udnyttes og genskabes (Et positivt CO2 regnskab)
  • Møbler designet til at holde – kvalitet og design
  • Andet

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en rundvisning hos Skovby.

Ring til os på +45 87 54 55 00 for at aftale nærmere.

Læs mere om Skovby her https://www.skovby.dk/da-dk/skovby/om-skovby

 

DM i Skills

Vi er stolte af fortsat at kunne vise vores støtte til DM i snedkernes uddannelse. Hos Skovby Møbelfabrik tror vi på at investere i fremtidens dygtige håndværkere, og ved at støtte denne begivenhed ser vi en mulighed for at inspirere og motivere kommende talenter inden for snedkerfaget til at dele deres færdigheder og nyskabende tankegange.

Vi ser frem til endnu et år med imponerende præstationer fra de dygtige deltagere i DM i snedkernes uddannelse. Tak, fordi I er med til at skabe en fremtid, hvor håndværk og design går hånd i hånd.