Job i produktionen.... 

Hos Skovby ønsker vi at tage ansvar for fremtiden. Skovby-møbler er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker.

Udover et fokus på bæredygtighed i produktionen, vægter vi også mennesket højt. Der er mange hænder med til at skabe vores møbler, og vi vil gerne være med til at sikre, at disse fortsat kan producere produkter, der matcher vores høje krav til kvalitet. Det gør vi blandt andet ved at skabe et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere værnes om, trives og har lyst til at blive i mange år. Skovby er derfor glade for og stolte af at fejre mange 25-års og 40-års jubilæer blandt vores medarbejdere.

Uddannelse er et andet vigtigt punkt. Hos Skovby har vi gennem tiden uddannet mere end 250 mænd og kvinder indenfor møbelbranchen. Vi har altid minimum 10 lærlinge under uddannelse. Dette omfatter vores administration, men også i høj grad faglige lærlinge som møbelsnedker, maskinsnedker og møbelpolstrer. Vi er stolte af at bevare traditionerne omkring dansk design og godt håndværk.

Lige nu søger vi: