Samtykkebetingelser

Hvordan behandles mine personoplysninger?

Dine personoplysninger vil ikke blive videresolgt til andre og alle oplysninger om dig vil blive gemt i overensstemmelse med persondataloven. Personoplysningerne lagres og anvendes under trygge og sikre forhold. Du har altid ret til indsigt, rettelse og at spærre dine oplysninger for videre markedsføring.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Pt. anvender vi eksempelvis MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve.

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service, og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Læs mere om cookie- og privatlivspolitik på www.skovby.dk/cookie-og-privatlivspolitik.  

 

Hvor ofte udsendes nyhedsbrevene?

Hvor ofte du modtager e-mail fra Skovby afhænger af, hvilke nyhedsbreve du har tilmeldt dig. Du kan se, hvor ofte de enkelte nyhedsbreve udsendes på de enkelte nyhedsbreve.

 

Hvordan afmelder man sig igen?

I alle e-mails du modtager fra os, har du mulighed for at afmelde dig vores e-mail tjenester via et link i e-mailen.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har tekniske problemer?

Hvis du oplever tekniske problemer ved tilmelding eller modtagelse af et nyhedsbrev, kan du kontakte os på denne e-mailadresse marketing@skovby.dk 

 

Hvem er Skovby?

Livsnerven i Skovby, og en passion fælles for de tre snedker-generationer, er funktion. Møbelvirksomheden er i dag verdenskendt for en særlig evne til at kombinere design og funktionalitet. Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion.

 

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til marketing@skovby.dk