Ærlighed

Skovby møbler er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker.

Træ er en af de mest bæredygtige, vedvarende ressourcer der findes. Bæredygtigt skovbrug i Europa og Nordamerika er voksende. Disse skovbrug planter den samme mængde træ som de høster, hvilket skaber og bevarer diversitet i naturen. Og overskudstræet er vores brændstof. Alle spåner og trærester genanvendes til opvarmning af fabrikken og bidrager til et positivt CO2-regnskab og udgør en værdifuld ressource i målet om CO2-neutral produktion.

Et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere værnes om, trives og har lyst til at blive i mange år, gør det muligt for os at skabe produkter, der matcher vores høje krav til kvalitet. Skovby er derfor glade for og stolte af at fejre mange 25-års og 40-års jubilæer blandt vore medarbejdere.

Som medlem af Dansk Møbelkontrol er vi i eksklusivt selskab med 16 andre danske møbelvirksomheder, der lige som os investerer tid og ressourcer i at skubbe dagsordenen for bæredygtig drift, være gearet til at matche de allerhøjeste internationale krav til holdbarhed og sikre faguddannet arbejdskraft i fremtiden.

Innovation

Det kan betale sig at designe, konstruere og producere møbler inden for de samme fysiske rammer. Herved opnår vi en sammenhængskraft, der bidrager til en bæredygtig forretningsmodel. Det er godt for vores forretning og for mennesker og miljø.

Ved at holde alt under ét tag opnår vi et stærkt engagement og en bred repræsentation af tværfaglige kompetencer, som er lige ved hånden, fra første idé til færdigt produkt.

Vores produkter udvikles i et tæt samspil mellem møbelsnedkere,teknikere og husets arkitekt. Og ifællesskab efterstræber de at nå nye højder med multifunktionelle og holdbare designs.

Vejen fra råvare til produktion er kort. Råvarer flyttes ikke over unødige afstande til og under produktion. Mange råvarer er fra nærområdet – alt der kan fås lokalt anskaffes og anvendes lokalt.